Vklop
Izberi temo
Povečaj
Pomanjšaj
Izklop teme
16
okt.
2020
NAGRADNA IGRA »Oddaj še delujoči aparat v kotiček za ponovno uporabo na Bukovžlaku«
Danes, 16. oktobra 2020, se je pričela nagradna igra »Oddaj še delujoči aparat v kotiček za ponovno uporabo na Bukovžlaku«. Sodelujejo lahko uporabniki storitev Simbio, glavna nagrada pa je plačilo mesečnih položnic za celo leto.

Nagradna igra bo trajala vse do 16. decembra 2020. Pripravila jo je družba Zeos v sklopu svojega projekta ter s partnerjema Zbornico komunalnega gospodarstva pri GZS in podjetjem TSD, d.o.o., ter lokalnim partnerjem našo družbo za ravnanje z odpadki Simbio, d.o.o.

Nagradno igro organiziramo z namenom, da se bo v novem kotičku za še delujoče aparate, postavljenem v začetku letošnjega poletja na RCERO Celje Bukovžlak, zbralo čim več še delujočih aparatov, ki jih posamezniki ne potrebujejo več. Udeleženci nagradne igre sodelujejo v žrebu za 10 zelo privlačnih nagrad:

  • 10 x plačilo mesečnih položnic rednega odvoza odpadkov iz gospodinjstev za leto 2021 pri podjetju Simbio, d.o.o.

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi lokalni prebivalci, ki koristijo komunale storitve pri podjetju Simbio, d.o.o.

Nagradnemu žrebanju se priključijo s tem, da v kotiček na Bukovžlaku oddajo en še delujoči aparat ter ga pred oddajo ustrezno označijo z nalepko, ki jo dobijo v kotičku. Svoj del nalepke nato skrbno shranijo do žrebanja, ki bo potekalo 17. decembra 2020. Še isti dan bodo rezultati žreba objavljeni na spletnih straneh www.simbio.si in www.rabljeniaparati.si. Srečni izžrebanci se morajo nato do 30. decembra 2020 javiti po telefonu (03 425 64 00) oz. e-mailu (info@simbio.si) družbi Simbio, d.o.o., ter predložiti svoj del nalepke s številko v dokaz, da so ravno oni prejemnik nagrade.

V kotičku se zbirajo še delujoči aparati, ki
- so varni za uporabo,
- niso pokvarjeni ali poškodovani,
- niso prekomerno umazani in
- niso starejši od 10 let.

Za zbrane primerne še delujoče aparate se bo v okviru projekta poskrbelo, da bodo po različnih poteh našli nove lastnike.

Vabljeni torej vsi občanke in občani, da obiščete RCERO Celje v Bukovžlaku, oddate kakšen svoj še delujoči aparat, ki ga več ne potrebujete in tako poskrbite, da bo dobil novega lastnika. S tem mu boste podaljšali življenjsko dobo.

Več o nagradni igri na www.rabljeniaparati.si

PRAVILNIK NAGRADNE IGRE (pdf)

PLAKAT NAGRADNE IGRE

w-video
Ostale novice
13
jan.
2021
Previdno z odlaganjem pepela!
V zabojnike za odpadke ne odlagajte vročega pepela. V zelen zabojnik za mešane odpadke odložite samo ohlajen pepel.
Več >>
21
dec.
2020
Sprememba odvoza odpadkov zaradi božično-novoletnih praznikov
Vse, ki imate odvoz odpadkov ob petkih, obveščamo, da zaradi praznikov v petek, 25. decembra, in v petek, 1. januarja, odvoza odpadkov ne bo. Namesto petka bo odvoz potekal v soboto (26. 12. 2020 in 2. 1. 2021).
Več >>
21
dec.
2020
24. in 31. decembra Zbirni center Bukovžlak odprt samo do 18. ure
Obveščamo vas, da bo zbirni center za ravnanje z odpadki v Bukovžlaku ta četrtek, 24. decembra, in naslednji četrtek, 31. decembra, odprt le od 6. do 18. ure namesto do 20. ure. V času praznikov 25. in 26. decembra ter 1. in 2. januarja pa bo tako zbirni center v Bukovžlaku kot ostali zbirni centri v upravljanju družbe Simbio zaprti.
Več >>
18
dec.
2020
Izžrebanih 10 srečnežev v sklopu akcije Oddaj še delujoč star aparat
Nagradna igra »Oddaj še delujoči aparat v kotiček za ponovno uporabo na Bukovžlaku« je zaključena. Občani, ki imajo izžrebane številke, se morajo oglasiti preko telefona ali e-pošte na Simbiu, da bodo prejeli nagrade - brezplačna storitev ravnanje z odpadki za celo leto 2021.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".