Vklop
Izberi temo
Povečaj
Pomanjšaj
Izklop teme
16
okt.
2020
NAGRADNA IGRA »Oddaj še delujoči aparat v kotiček za ponovno uporabo na Bukovžlaku«
Danes, 16. oktobra 2020, se je pričela nagradna igra »Oddaj še delujoči aparat v kotiček za ponovno uporabo na Bukovžlaku«. Sodelujejo lahko uporabniki storitev Simbio, glavna nagrada pa je plačilo mesečnih položnic za celo leto.

Nagradna igra bo trajala vse do 16. decembra 2020. Pripravila jo je družba Zeos v sklopu svojega projekta ter s partnerjema Zbornico komunalnega gospodarstva pri GZS in podjetjem TSD, d.o.o., ter lokalnim partnerjem našo družbo za ravnanje z odpadki Simbio, d.o.o.

Nagradno igro organiziramo z namenom, da se bo v novem kotičku za še delujoče aparate, postavljenem v začetku letošnjega poletja na RCERO Celje Bukovžlak, zbralo čim več še delujočih aparatov, ki jih posamezniki ne potrebujejo več. Udeleženci nagradne igre sodelujejo v žrebu za 10 zelo privlačnih nagrad:

  • 10 x plačilo mesečnih položnic rednega odvoza odpadkov iz gospodinjstev za leto 2021 pri podjetju Simbio, d.o.o.

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi lokalni prebivalci, ki koristijo komunale storitve pri podjetju Simbio, d.o.o.

Nagradnemu žrebanju se priključijo s tem, da v kotiček na Bukovžlaku oddajo en še delujoči aparat ter ga pred oddajo ustrezno označijo z nalepko, ki jo dobijo v kotičku. Svoj del nalepke nato skrbno shranijo do žrebanja, ki bo potekalo 17. decembra 2020. Še isti dan bodo rezultati žreba objavljeni na spletnih straneh www.simbio.si in www.rabljeniaparati.si. Srečni izžrebanci se morajo nato do 30. decembra 2020 javiti po telefonu (03 425 64 00) oz. e-mailu (info@simbio.si) družbi Simbio, d.o.o., ter predložiti svoj del nalepke s številko v dokaz, da so ravno oni prejemnik nagrade.

V kotičku se zbirajo še delujoči aparati, ki
- so varni za uporabo,
- niso pokvarjeni ali poškodovani,
- niso prekomerno umazani in
- niso starejši od 10 let.

Za zbrane primerne še delujoče aparate se bo v okviru projekta poskrbelo, da bodo po različnih poteh našli nove lastnike.

Vabljeni torej vsi občanke in občani, da obiščete RCERO Celje v Bukovžlaku, oddate kakšen svoj še delujoči aparat, ki ga več ne potrebujete in tako poskrbite, da bo dobil novega lastnika. S tem mu boste podaljšali življenjsko dobo.

Več o nagradni igri na www.rabljeniaparati.si

PRAVILNIK NAGRADNE IGRE (pdf)

PLAKAT NAGRADNE IGRE

w-video
Ostale novice
23
okt.
2020
Zbirni centri bodo v soboto, 31. oktobra, zaprti
Obveščamo vas, da bodo vsi zbirni centri v našem upravljanju v soboto, 31. oktobra, zaprti zaradi praznika, dneva reformacije.
Več >>
19
okt.
2020
Med nevarnimi odpadki prevladovala odpadna motorna olja
Akcija zbiranja nevarnih odpadkov iz gospodinjstev na terenu se je zaključila v četrtek, 15. oktobra. Glede na to, da je potekala samo v jeseni in ne tudi spomladi, je bilo pričakovano zbranih več odpadkov kot lani v enakem času, in to skoraj 5 ton, pa tudi strank je bilo nekoliko več (lani 1789, letos jeseni pa 1841).
Več >>
09
okt.
2020
Obvestilo o zaprtju upravnih stavb za obiskovalce
Cenjene uporabnike obveščamo, da smo zaradi naraščanja števila okuženih s Covidom-19 do nadaljnjega zaprli vhod v upravno stavbo Simbia na Teharski in v Bukovžlaku, zato vstop ni možen.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".