Vklop
Izberi temo
Povečaj
Pomanjšaj
Izklop teme

Šolski papir

10 korakov za vključitev v akcijo zbiranja odpadnega papirja za šole in vrtce

papir2_Large.jpg

1. V primeru, da se na šoli ali v vrtcu odločite za kontejnerski odvoz zbranega papirja, pokličete na tel. 03 425 64 22 in sporočite željeni datum dostave in odvoza ter velikost kontejnerja. Otroci pa lahko prinesejo papir na šolo ali v vrtec. 

2. Zbrani odpadni papir lahko starši pripeljete individualno na ZBIRNI CENTER BUKOVŽLAK VSAK DELOVNI DAN MED 14. IN 20. URO, ob sobotah pa med 6. in 14. uro. 

3. Na vhodni kontroli RCERO vam papir avtomatsko stehtajo in izstavijo tehtalni list, vi pa posredujete podatke o šoli in oddelčni skupnosti, za katero boste oddali papir.

4. Podjetje Simbio posreduje šolam tehtalne liste tudi po pošti.

5. Računovodstvo šole izstavi račun za zbrani papir.

6. Denarne nagrade za zbrani papir se nakažejo na TRR šole/vrtca ali hranilno knjižico oddelčne skupnosti.

7. Mentorji akcij zbiranja odpadnega papirja na šolah/v vrtcih vodijo evidenco o zbranih količinah v posameznih oddelčnih skupnostih in rezultate objavljajo na oglasni deski šole/vrtca.

8. Šole lahko organizirajo tudi medoddelčna tekmovanja in s tem spodbujajo učence k boljšim rezultatom.

9. Ob zaključku šolskega leta Simbio organizira zaključno prireditev s podelitvijo nagrad trem najuspešnejšim šolam v kategoriji osnovnih in podružničnih šol, ki so zbrale največ papirja na učenca.

10. Za vse ostale podrobnosti o poteku akcije in v primeru dodatnih vprašanj pokličite kontaktno osebo na Simbiu za zbiranje odpadnega papirja (Meta Širca) na tel. 03 425 64 57.

 

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".