Vklop
Izberi temo
Povečaj
Pomanjšaj
Izklop teme

Novice

Zadnje dodane novice
16
maj.
2022
Skupaj z vami smo zbrali dobre 3 tone plastičnih pokrovčkov za Luko
Od konca leta 2019 predajamo plastične pokrovčke 7-letnemu Luki Brajlihu iz Poljčan, ki ima hudo obliko cerebralne paralize. Veseli smo, da smo jih skupaj z vami zbrali več kot tri tone! S prodajo pokrovčkov mu bodo starši še naprej omogočali dodatne terapije, zaradi katerih Luka vsaj nekoliko napreduje.
Več >>
25
apr.
2022
Zbirni centri v sredo, 27. 4. 2022, in v ponedeljek, 2. 5. 2022, ZAPRTI
Obveščamo vas, da bodo zbirni centri v našem upravljanju dva dni zaprti, in sicer v sredo, 27. aprila, zaradi dneva boja proti okupatorju, in v ponedeljek, 2. maja, zaradi praznika dela.
Več >>
21
apr.
2022
Kompost 1. razreda
V podjetju Simbio omogočamo občanom nabavo komposta 1. kakovostnega razreda. Pridobivamo ga v kompostarni RCERO Celje pod nadzorovanim procesom in je 1. kakovostnega razreda. Uporabite ga lahko v kmetijstvu, na vrtu, cvetličarni, za zelenice … Za vse informacije o ceni, načinu in terminu odvoza pokličite na tel. št. 03 425 64 52.
Več >>
13
apr.
2022
Odvoz odpadkov dve soboti namesto prazničnih ponedeljkov
Obveščamo vas, da bo odvoz odpadkov potekal že v soboto, 16. aprila, namesto na velikonočni ponedeljek, 18. aprila, zato prosimo, da vsi, ki imate običajno odvoz ob ponedeljkih, pripravite zabojnike z odpadki že v soboto. V sredo, 27. aprila, bo odvoz odpadkov potekal kljub prazniku, dnevu boja proti okupatorju.
Več >>
31
mar.
2022
Komunaliada 2022
Odlična novica! Po skoraj treh letih premora se vrača Komunaliada – srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije. Letos bo v Celju, in sicer med 10. in 11. junijem 2022. Pohitite s prijavami. Zbirajo se do 20. 4. 2022!
Več >>
22
mar.
2022
Akcija Nevarno na varno se začenja že 19. aprila
Letos smo nekoliko pohiteli in tako je že vse pripravljeno za spomladansko akcijo zbiranja nevarnih odpadkov na terenu. Premična zbiralnica se na svojo pot odpravlja v torek, 19. aprila. Kdaj in kje bo točno stala, pa si lahko preberete v letaku, ki ga boste prejeli po pošti s položnicami, oziroma je objavljen na spletnem mestu.
Več >>
18
feb.
2022
PREDVIDEN NAČRT PRAZNJENJ GREZNIC IN MKČN 2022
Vsako gospodinjstvo na območju, kjer ni javne kanalizacije in ta ni predvidena, mora enkrat v treh letih sprazniti greznico ali malo komunalno čistilno napravo (MKČN). Praznjenje je na območju, kjer opravlja javno službo celjsko javno podjetje Vodovod-kanalizacija, sistemsko urejeno tako, da vsakemu gospodinjstvu na območju brez javne kanalizacije pooblaščeni izvajalec - družba Simbio, d.o.o., opravi navedeno storitev.
Več >>
02
feb.
2022
Namesto na praznični torek, 8. februarja, odvoz že v soboto
Uporabnike, ki imajo po urniku predviden odvoz odpadkov na torek, obveščamo, da bo zaradi praznika, Prešernov dan, odvoz potekal že v soboto, 5. februarja. Prosimo, da pripravite zabojnike za odpadke na odjemna mesta že v soboto, kot bi jih sicer v torek.
Več >>
01
feb.
2022
Znate ločevati odpadke?
Pripravili smo pregleden letak, kaj sodi v zabojnik z rumenim pokrovom in kaj v zelen zabojnik. Letak smo priložili tudi k položnicam. Lahko si ga natisnete ali vam ga pošljemo. Prilepite si ga v bližino vašega domačega kotička za ločevanje.
Več >>
16
dec.
2021
Zaradi praznikov zbirni centri dve soboti zaprti!
Praznični čas se nezadržno približuje, zato vas obveščamo, da bodo zbirni centri dve praznični soboti zaprti. Tako bo vseh 7 zbirnih centrov v našem upravljanju zaprtih na božično soboto, 25. decembra 2021, in novoletno soboto, 1. januarja 2022.
Več >>
09
dec.
2021
Zaradi snega moten odvoz odpadkov
Obveščamo vas, da je bil danes zaradi vremenskih razmer moten odvoz odpadkov. Tisti zabojniki, ki danes, v četrtek, 9. 12. 2021, niso bili spraznjeni, bodo v petek in v soboto. Za razumevanje se zahvaljujemo.
Več >>
30
nov.
2021
Umik zabojnikov za embalažo z ekoloških otokov
Uporabnike obveščamo, da bomo začeli z umikom zabojnikov za embalažo z ekoloških otokov. S tem bo ukinjeno podvajanje sistema zbiranja iste frakcije odpadkov. Plastično in kovinsko embalažo namreč lahko uporabniki odlagate v svoje zabojnike z rumenim pokrovom, ki so na voljo v okviru rednega odvoza odpadkov na skupnih in individualnih odjemnih mestih.
Več >>

  Kontakt

  Kontakt:
  03 425 64 00
  03 425 64 12
  info@simbio.si

  Imate vprašanje?

  Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".